Het is onze missie om grote ondernemingen te helpen bij het optimaal benutten van hun klant- & eventdata.

Onze focus ligt op het creëren, verzamelen en analyseren van klant- & eventdata, afkomstig uit het order2cash-traject. Met wetenschappelijk onderbouwde en trefzekere process mining-technologie en artificial intelligence (AI) analyseren en optimaliseren we order-to-cash-trajecten. Daartoe hebben we de Pulse Connected Engine ontwikkeld; onze bewezen SaaS-oplossing om met API-technologie en algoritmes systemen, applicaties en processen te verbinden voor een efficiënte informatie-uitwisseling.

Onzebusiness
Wij slaan de brug tussen klant- en eventdata enerzijds en bedrijfsprocessen anderzijds. We creëren synergie met digitale communicatie, artificial intelligence (AI) en predictive analytics.

Grote bedrijven met veel transacties

Betrouwbare voorspellingen over het gedrag van nieuwe en bestaande klanten, vragen om grote hoeveelheden klant- en eventdata. Daarom richten wij ons op grote ondernemingen met veel transacties, zoals telecombedrijven, energiebedrijven en financiële instellingen. Voor hen slaan wij de brug tussen interne en externe eventdata enerzijds en bedrijfsprocessen anderzijds. Synergie creëren we met digitale communicatie en predictive analytics. Onze digitale communicatie, intuïtieve en predictive technologieën zijn tevens inzetbaar voor kleinere organisaties, zoals onderwijs- en zorginstellingen.

The ultimate customer journey

Ons doel is nieuwe en bestaande klanten de ultieme customer journey te bieden. Op basis van process mining en artificial intelligence (AI) is het mogelijk klanten altijd het perfecte aanbod te doen, betalingsproblemen te voorkomen en klanttevredenheid en klantloyaliteit te verhogen. Verder kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en kosten voor callcenter, collection en marketing & sales aanzienlijk worden verlaagd.