Gebaseerd op microservices, machine learning en innovatieve API- en container-technologie.

De Pulse Connected Engine is onze bewezen SaaS-oplossing om met API-technologie en algoritmes systemen, applicaties en processen te verbinden voor een efficiënte informatie-uitwisseling. De Pulse Conncected Engine is volledig nieuw ontwikkeld en gebaseerd op microservices, machine learning en innovatieve API- en container-technologie. Hiermee worden alle touchpoints – de contactmomenten van klanten rondom digitale communicatie, betalingen en transacties – nauwkeurig vastgelegd en geanalyseerd. De enorme schaal waarop dit gebeurt middels krachtige process mining- en artificial intelligence (AI)-technologie zorgt voor uiterst betrouwbare voorspellingen over het verwachte (betalings)gedrag van klanten.

Pulse Connected Engine
Een bewezen en schaalbare SaaS-oplossing op basis van innovatieve microservices-, API- en container-technologie.

Creëer een voorsprong op concurrenten

Kennis is macht. De waardevolle kennis en inzichten die de Pulse Connected Engine genereert, maken duidelijk waar de processen binnen je onderneming om optimalisatie vragen. Daarmee bespaar je kosten en tijd enerzijds. Anderzijds verbeter je de customer journey, door de klanttevredenheid en klantloyaliteit te verhogen. Dit zijn belangrijke KPI’s, die helpen een voorsprong op de concurrentie te creëren of te vergroten.

Gegarandeerd conversie-verhogend

Via process mining en artificial intelligence (AI) ontdekken we patronen in de verzamelde eventdata en kunnen we uiterst betrouwbare voorspellingen doen over het verwachte (betalings)gedrag van (potentiële) klanten. Dat verkleint bijvoorbeeld het risico op wanbetaling en incassotrajecten. Dat scheelt kosten en zorgt voor nieuwe kansen, door klanten proactief een individueel passende betalingswijze aan te bieden; vooraf, achteraf, gespreid, per maand, week of zelfs per dag. Elk met een eigen kortings- of kostenstructuur. Gegarandeerd conversie-verhogend!

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met waardevolle kennis en inzichten die de Pulse Connected Engine genereert.