Gebaseerd op onze kennis van en jarenlange ervaring met Microsoft Power BI-technologie.

De Pulse Connected Engine verbindt systemen, applicaties en processen voor een efficiënte informatie-uitwisseling en eventdata-verzameling. Om de resultaten van onze krachtige process mining- en machine learning-technologie inzichtelijk te maken, bieden we met onze reporting tool rijke analyses en heldere visuele dashboards en rapportages op basis van Microsoft Power BI. Zo krijg je op elk device direct toegang tot alle relevante gegevens, die bovendien makkelijk te delen zijn met collega’s.

Reporting Consulting
Blijf voortdurend in control met heldere visuele dashboards en krachtige real-time analytics.

Beste van twee werelden

In onze reporting tool komt het beste van twee werelden samen. De waardevolle business intelligence-inzichten uit de Pulse Connected Engine grafisch inzichtelijk gemaakt mét behulp van de krachtige technologie van Microsoft Power BI. Onze consultants maken je snel wegwijs, zodat je eventdata uit het order2cash-traject snel kunt omzetten in analyses en dashboards. Met de PulseDC reporting tool geef je beslissers op elk niveau inzicht in de voor hen relevante informatie. Zo blijf je altijd in control.

Order-to-cash optimalisatie

Met de Pulse Connected Engine slaan we de brug tussen klantdata en bedrijfsprocessen. Dat levert veel op in termen van klanttevredenheid, klantloyaliteit, kosten- en tijdbesparing. Onze consultants zorgen voor een snelle en efficiënte implementatie en adviseren over order2cash-optimalisatie, bijvoorbeeld als onderdeel van creditmanagement. Daarnaast is onze dienstverlening gericht op het mogelijk maken van 24/7 digitale transacties, het bieden van selfservice-mogelijkheden, het inrichten van digitale communicatiekanalen, zoals sms, e-mail, voicecast, web en transactie- en betaallinks.

Verhoog je betaalconversie aanzienlijk door vergaande order2cash-optimalisatie.