In onze snel veranderende wereld, verandert ook het speelveld van grote ondernemingen voortdurend. Na de digitalisering zijn we de API-economy binnengestapt. Drie letters die de wereld veranderen en zorgen voor nieuwe businessmodellen. De strijd om de klant speelt zich hierin af op het scherpst van de snede, mede omdat switchen makkelijker is dan ooit. Naast het vinden van nieuwe klanten is het daarom vooral de uitdaging om klanten aan je organisatie te binden. Dat is het boeiende werkveld van PulseDC in Eindhoven.

Data is het nieuwe goud

Letterlijk de gehele customer journey – alle touchpoints, van oriëntatie en aankoop tot en met betaling en nazorg – speelt zich tegenwoordig af op een mobiel scherm van enkele inches groot. Deze ontwikkelingen maken je klant- en eventdata van onschatbare waarde. Data is de nieuwe olie of het nieuwe goud. Data maakt inzichtelijk, bewijst, voorspelt en stuurt, mits op de juiste wijze opgeslagen en geanalyseerd. Kortom: data calls! Wij helpen grote ondernemingen bij het creëren van kansen op basis van hun data. Samen creëren we de ultieme customer journey.

Switchen is voor klanten makkelijker dan ooit. Dat maakt klantenbinding belangrijker dan ooit.

Gegevensbescherming

Het kloppende hart van onze organisatie is de Pulse Connected Engine, onze bewezen SaaS-oplossing om met API-technologie en algoritmes systemen, applicaties en processen te verbinden voor een efficiënte informatie-uitwisseling en eventdata-verzameling. Goed om te weten: PulseDC werkt conform ISO 27001 (de ISO-standaard voor informatiebeveiliging) en is AVG-compliant. Geen zorgen dus over de bescherming van gevoelige informatie en persoonsgegevens.

Data calls. Data maakt inzichtelijk, bewijst, voorspelt en stuurt, mits op de juiste wijze opgeslagen en geanalyseerd.